Kanelsnegl med hvid glasur.
Kanelsnegl med strøsukker.
Spandauer med creme. Glasur og nøddeflager på toppen.
Chokoladebolle af wienerbrødsdej med vaniljecreme og choko-glasur på toppen.
Kardemommesnurre med strøsukker.
'
Wienerbrødsstang fyldt med creme og marcipanmasse - ligesom en gammeldagskringle. Drysset med sukker og nøddeflager.
Beregnet til 5-6 pers.
Slettenstang af bløddej fyldt med kanelremonce og kardemomme.
Beregnet til 5-6 pers.
'
Kanelstang lavet på bløddej med vaniljecreme og kanelremonce. Glasur på toppen.
Beregnet til 5-6 pers.
Kanelstang lavet på bløddej, vaniljecreme og kanelremonce. Drysset med sukker og nøddeflager på toppen.
Beregnet til 5-6 pers.
Thebirkes med creme og marcipanremonce.
Smørcroissant med chokolade (pain au chocolat).
Copyright © 2020 Brødsnedkeren. Alle rettigheder reserveret.