Chokoladebolle af wienerbrødsdej med creme og choko-glasur på toppen.
Klassisk smørcroissant.
Grovbirkes af grov dej med remonce. Blandede frø og kerner på toppen.
Kanelsnegl med hvid glasur.
Kanelsnegl med strøsukker.
Kanelstang lavet på bløddej med vaniljecreme og kanelremonce. Glasur på toppen.
Beregnet til 5-6 pers.
Kanelstang lavet på bløddej, vaniljecreme og kanelremonce. Drysset med sukker og nøddeflager på toppen.
Beregnet til 5-6 pers.
Kardemommesnurre med strøsukker.
Overskåren af wienerdej med fyld af creme og kanelremonce. Hvid glasur på toppen.
Slettenstang af bløddej fyldt med kanelremonce og kardemomme.
Beregnet til 5-6 pers.
Spandauer med creme. Glasur og nøddeflager på toppen.
Thebirkes med creme og marcipanremonce.
Wienerbrødsstang fyldt med creme og marcipanmasse - ligesom en gammeldagskringle. Drysset med sukker og nøddeflager.
Beregnet til 5-6 pers.
Copyright © 2022 Brødsnedkeren. Alle rettigheder reserveret.