Chokoladebolle af wienerbrødsdej med vaniljecreme og choko-glasur på toppen.
Smørcroissant med chokolade (pain au chocolat).
Kanelsnegl med strøsukker.
Kanelsnegl med hvid glasur.
Kanelstang lavet på bløddej med vaniljecreme og kanelremonce. Glasur på toppen.
Beregnet til 5-6 pers.
Klassisk smørcroissant.
Kanelstang lavet på bløddej, vaniljecreme og kanelremonce. Drysset med sukker og nøddeflager på toppen.
Beregnet til 5-6 pers.
Kardemommesnurre med strøsukker.
'
Kærnemælkshorn fyldt med marcipanmasse og vores konditors hindbærmarmelade. Glasur på toppen.
Wienerbrødsstang fyldt med creme og marcipanmasse - ligesom en gammeldagskringle. Drysset med sukker og nøddeflager.
Beregnet til 5-6 pers.
Slettenstang af bløddej fyldt med kanelremonce og kardemomme.
Beregnet til 5-6 pers.
'
Spandauer med creme. Glasur og nøddeflager på toppen.
Thebirkes med creme og marcipanremonce.
Copyright © 2021 Brødsnedkeren. Alle rettigheder reserveret.