Kanelsnegl med hvid glasur.
Kanelsnegl med strøsukker.
Kardemommesnurre med strøsukker.
Kærnemælkshorn fyldt med marcipanmasse og vores konditors hindbærmarmelade. Glasur på toppen.
Spandauer med creme. Glasur og nøddeflager på toppen.
Overskåren af wienerdej med fyld af creme og kanelremonce. Hvid glasur på toppen.
Smørcroissant med chokolade (pain au chocolat).
Grovbirkes af grov dej med remonce. Blandede frø og kerner på toppen.
Slettenstang af bløddej fyldt med kanelremonce og kardemomme.
Beregnet til 5-6 pers.
Wienerbrødsstang fyldt med creme og marcipanmasse - ligesom en gammeldagskringle. Drysset med sukker og nøddeflager.
Beregnet til 5-6 pers.
Kanelstang lavet på bløddej med vaniljecreme og kanelremonce. Glasur på toppen.
Beregnet til 5-6 pers.
Kanelstang lavet på bløddej, vaniljecreme og kanelremonce. Drysset med sukker og nøddeflager på toppen.
Beregnet til 5-6 pers.
Copyright © 2023 Brødsnedkeren. Alle rettigheder reserveret.