Ølandsbrødet er med italiensk hvedemel, durum og boghvede, som giver en lækker og saftig krumme.
Passer godt til fisk, skaldyr, tapas og andet pålæg.
Tysk bondebrød med hvedemel, halvsigtet rugmel og surdej. Et surdejsbrød med saftig og syrlig krumme.
Passer godt til ost, marmelader og andet pålæg. Velegnet til tapas.
Ukrainebrødet er et groft brød med fuldkornshvedemel, solsikkekerner, græskarkerner, skåret rug, sesam, hørfrø og chiafrø.
Eventyrbrødet er med durumhvede, hvedemel, græskarkerner og valset havre. Skorpe med birkes.
Passer blandt andet godt til morgenbordet.
Kullabergbrødet er med fuldkornshvede, durum, malt, skåret rugkerner, solsikkekerner og valnødder. Et surdejsbrød med saftig krumme.
Passer godt til ost, marmelader og andet pålæg.
Copyright © 2024 Brødsnedkeren. Alle rettigheder reserveret.