Ukrainebrødet er et groft brød med fuldkornshvedemel, solsikkekerner, græskarkerner, skåret rug, hørfrø og chiafrø.
Eventyrbrødet er med durumhvede, hvedemel, græskarkerner og valset havre. Skorpe med birkes.
Passer blandt andet godt til morgenbordet.
Kullabergbrødet er med fuldkornshvede, durum, malt, skåret rugkerner, solsikkekerner og valnødder. Et surdejsbrød med saftig krumme.
Passer godt til ost, marmelader og andet pålæg.
Tysk bondebrød med rugmel, halvsigtet rugmel og hvedemel. Et surdejsbrød med saftig og syrlig krumme.
Passer godt til ost, marmelader og andet pålæg. Velegnet til tapas.
Ølandsbrødet er med italiensk hvedemel, durum og valset havre. Et lækkert og saftigt brød.
Passer godt til fisk, skaldyr og andet pålæg.
Copyright © 2023 Brødsnedkeren. Alle rettigheder reserveret.