MÅNEDENS BRØD
I december er nissebrødet månedens brød, og derfor fås det til en helt særlig pris. Prøv det!
Nissebrødet er et godt groft brød, lavet på fuldkornshvedemel, chiafrø, ristet sesam og kogte fuldkornsris. Risene er med til at gøre krummen ekstra saftig. Brødet er vendt i en blanding af blå birkes og sesam, som giver skorpen god smag.
Ukrainebrødet er et groft brød med fuldkornshvedemel, solsikkekerner, græskarkerner, skåret rug, sesam, hørfrø og chiafrø.
Vores surdejsbrød er et langtidshævet brød med karakteristisk syrlig smag og en god, sej krumme. Lavet på surdej, hvedemel, halvsigtet rug og durum.
Kullabergbrødet er med fuldkornshvede, durum, malt, skåret rugkerner, solsikkekerner og valnødder. Et surdejsbrød med saftig krumme.
Passer godt til ost, marmelader og andet pålæg.
Ølandsbrødet er med dansk hvedemel, durum og boghvede, som giver en lækker og saftig krumme.
Passer godt til fisk, skaldyr, tapas og andet pålæg.
Eventyrbrødet er med durumhvede, hvedemel, græskarkerner og valset havre. Skorpe med birkes.
Passer blandt andet godt til morgenbordet.
Læsøbrød er med hvedemel, halvsigtet rugmel, durummel og er lavet på surdej.
Et godt brød uden kerner, der egner sig godt til de forskellige retter til julefrokosten. Laves kun til juletiden.
Copyright © 2025 Brødsnedkeren. Alle rettigheder reserveret.