Tysk bondebrød med rugmel, halvsigtet rugmel og hvedemel. Et surdejsbrød med saftig og syrlig krumme.
Passer godt til ost, marmelader og andet pålæg. Velegnet til tapas.
Eventyrbrødet er med durumhvede, hvedemel, græskarkerner og havre. Skorpe med birkes.
Passer blandt andet godt til morgenbordet.
'
Ølandsbrødet er med italiensk hvedemel, durum og boghvede. Et lækkert og saftigt brød.
Passer godt til fisk, skaldyr og andet pålæg.
Kullabergbrødet er med fuldkornshvede, durum, malt, skåret rugkerner, solsikkekerner og valnødder. Et surdejsbrød med saftig krumme.
Passer godt til ost, marmelader og andet pålæg.
'
Papegøjebrødet er et rigtig groft brød med fuldkernshvedemel, italiensk hvedemel, skåret rugkerner, durumkerner, solsikkerkerner, græskarkerner og hørfrø.
Passer godt til ost, marmelader og andet pålæg.
Copyright © 2020 Brødsnedkeren. Alle rettigheder reserveret.